EU
Projekat finansira Evropska unija
BAZA TRENERA Informacijama o registrovanim
trenerima klasifikovanim po
relevantnim oblastima djelo-
vanja i nivou osposobljenosti...
POTRAŽI TRENERA

Obuka uposlenih u zavodima za javno zdravstvo u pisanju projektnih prijedloga

24.oktobar 2014 20:00
Autor:Admin

Obuka uposlenih u zavodima za javno zdravstvo u pisanju projektnih prijedloga

Udruženje Partnerstvo za zdravlje organiziralo je na Vlašiću trodnevni trening pod nazivom „Pisanje projektnih prijedloga".

Trening je održan u okviru projekta „Doprinos organizacija civilnog društva jačanju partnerskog dijaloga i saradnje vladinog i nevladinog sektora u sistemu javnog zdravlja BiH" kojeg finansira Evropska unija.

„Cilj treninga je bio jačanje kapaciteta uposlenika zavoda za javno zdravstvo i obuka uposlenika u pisanju projektnih prijedloga kako bi oni mogli aktivno učestvovati u tom poslu u ime svojih institucija. Učesnici su upoznati sa svim fazama pisanja projekata", naglasio je projektni koordinator Udruženja Partnerstvo za zdravlje Tarik Prašo.

Učesnici ovog treninga bili su predstavnici Zavoda za javno zdravstvo FBiH, Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo i Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao i predstavnici brojnih nevladinih organizacija.

Predavači na ovom treningu bili su Severin Rakić iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te Alen Šeranić iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Poštovani, pred vama se nalazi baza podataka nevladinih organizacija koje imaju kapacitete za suradnju sa vladinim sektorom. Molimo vas da se “logujete” ili kliknete dugme “Prijavi se” za slanje zahtjeva za odobrenje pristupa.
e-mail adresa navedena u prijavi
Zaboravio/la sam pristupnu šifru ....
PRIJAVI SE
Posljednja facebook objava
Posljednji twitter feedovi