EU
Projekat finansira Evropska unija
BAZA TRENERA Informacijama o registrovanim
trenerima klasifikovanim po
relevantnim oblastima djelo-
vanja i nivou osposobljenosti...
POTRAŽI TRENERA


Udruženje građana Viktorija

NVO Viktorija  proteklih godina aktivno je uzela učešce u preventivnom radu na polju suzbijanja narkomanije.Taj rad se ogledao kroz predavanja o štetnosti droga u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Banjaluka, Novog Grada i opštine Laktaši.

Predavanja koja su imala interaktivni vid, pored stručnog dijela su obuhvata i svjedočenja štićenika iz Terapijske Zajednice, bila su praćena i pilot anketom medu učenicima o dostupnosti droge u školskim dvorištima.

Kroz nastup u medijima predočeni su i rezultati dobijeni anketom kao i osvješćivanje problema narkomanije na ovim područijima.
U okviru preventivnih nastupa pokrenuta je akcija Droga Stop pomoću koje je započeto prikupljanje sredstava za kupovinu aparata za testiranje na prisustvo narkotičkih sredstava, jedinog takve vrste u Republici Srpskoj.

NVO Viktorija je pokrenula inicijativu za osnivanje koalicije nevladinih organizacija Bosne i Hercegovine u cilju aktivnijeg i organizovanijeg nastupa kako prema samim zavisnicima tako i prema vlastima u cilju razvoja adekvatne mreže pomoći u našoj zemlji
Poštovani, pred vama se nalazi baza podataka nevladinih organizacija koje imaju kapacitete za suradnju sa vladinim sektorom. Molimo vas da se “logujete” ili kliknete dugme “Prijavi se” za slanje zahtjeva za odobrenje pristupa.
e-mail adresa navedena u prijavi
Zaboravio/la sam pristupnu šifru ....
PRIJAVI SE
Posljednja facebook objava
Posljednji twitter feedovi